Professionell Musikproduktion

 

Kontakt

Boka studion gör ni genom att kontakta mig på följande sätt:

E-mail: Studio24@unipoll.se

Telefon: 0739-97 76 76

Lite om mig själv

Mitt namn är Calle Hellström och jag är i grunden musiker. Bakom mig har jag en Audio Engineer Diploma utbildning på SAE Institute i Stockholm samt ytterligare utbildning på Musikproducentprogrammet vid Linköpings Tekniska Högskola.

Innan jag gick på SAE Institute och på Musikproducentprogrammet studerade jag på Stockholms Musikkonservatorium Rytmus i tre år, där jag också bland annat läste arrangering och komposition. Under min tid på Rytmus deltog jag, som en av nio kompositörer från Sverige, i ett världsomfattande musikprojekt med Bengt Arne Wallin och Elise Einarsdotter samt med Quincy Jones som producent och dirigent (producent för alla Michael Jacksons stora album som BAD, Thriller, Frank Sinatra med flera), det lärde mig mycket.

Förutom att arbeta i Studio 24 så skriver jag mycket musik och spelar med mitt band. Jag sjunger och spelar keyboard/piano samt fuskar lite på gitarr. När det gäller musik så är jag en stor allätare som lyssnar på det mesta.

Funderar du eller ditt band på att spela in någon eller några låtar, kontakta mig. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med er och hoppas att vi hörs snart!

MVH / Calle Hellström - Studio 24